LEGO Marvel 76257 - Sestavitelná figurka: Wolverine

Otevřete superhrdinům od 8 let bránu do akčního světa plného nekonečných dobrodružství se stavebnicí Sestavitelná figurka: Wolverine od Lego Marvel.
EAN: 5702017419732
Kód 1: 2276257
Kód 2: 76257LEG
775 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Otevřete superhrdinům od 8 let bránu do akčního světa plného nekonečných dobrodružství se stavebnicí Sestavitelná figurka: Wolverine od Lego Marvel. Měří přes 22 cm na výšku a je plná autentických detailů. Kultovní marvelovská postava Sběratelská postava z příběhů o X-Menech je skvělou stavebnicí pro malé fanoušky studia Marvel a přinese jim radost ze stavění, hraní i vystavování. Figurka má pohyblivé klouby ramen, paží, kyčlí a nohou a děti ji tak mohou libovolně polohovat a vydávat se s ní na strhující mise. Detailní figurce nechybí Wolverinovy tři slavné prodloužené drápy na obou rukách a děti si tak mohou užívat marvelovská dobrodružství kdekoli. 

  • Tato všestranná figurka měří přes 22 cm na výšku a děti si ji s sebou mohou vzít s sebou na jakékoli dobrodružství

  • Počet dílků: 327

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Řada Lego Marvel nabízí další sběratelské figurky jako je Captain America (76258), Spider-Man (76226) a Venom (76230).

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět.  Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Věk: Od 8 let
Načítám