LEGO Marvel 76282 - Rocket a malý Groot

Stavebnice Lego Marvel Rocket a malý Groot posune zážitek z marvelovských akčních scén na novou úroveň.
EAN: 5702017590325
Kód 1: 2276282
Kód 2: 76282LEG
1 269 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Marvel Rocket a malý Groot posune zážitek z marvelovských akčních scén na novou úroveň. Tato akční figurka Rocketa je mnohem víc než jen dětská hračka – jedná se o realistické zpracování oblíbené postavy z filmu Strážci Galaxie od studia Marvel. Tento sestavitelný pohyblivý model hrdiny dokonale zachycuje jeho rebelskou duši a lásku ke zbraním. Součástí stavebnice jsou dva Strážci galaxie: Rocket s pružinovým vystřelovačem a blasterem a minifigurka malého Groota, kterého lze připevnit na Rocketovo rameno. S pohyblivou figurkou Rocketa se děti vydají vstříc dobrodružstvím se Strážci galaxie. Fanoušci akčních filmů a Strážců galaxie od studia Marvel si s touto propracovanou pohyblivou akční figurkou Rocketa užijí hodiny zábavy. 

  • Sestavitelná akční figurka Rocketa měří přes 22 cm na výšku

  • Počet dílků: 566

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postup u ve stavění. Se sadami a modely Lego Marvel se malí superhrdinové mohou těšit na nekonečná kreativní akční dobrodružství.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 35,4 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 566
Věk: Od 10 let
Načítám