LEGO Creator 31141 - Hlavní ulice 3v1

Fanoušci Lego od 9 let se mohou těšit na zábavný výlet do města se stavebnicí LEGO Creator 3v1 Hlavní ulice.
EAN: 5702017415949
Kód 1: 2231141
Kód 2: 31141LEG
3 045 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci Lego od 9 let se mohou těšit na zábavný výlet do města se stavebnicí LEGO Creator 3v1 Hlavní ulice. Stavebnice obsahuje 4 různé budovy: 3patrový hotel na rohu, obchod s hudbou, na jehož střeše hraje kapela, a kavárnu. Každou budovu můžete připojit a vytvořit tak ulici, nebo je nechat oddělené a hrát si s nimi samostatně.

Malí stavitelé si s touto herní stavebnicí Lego Creator 3v1 užijí stavění 3 různých modelů města. Mohou postavit Hlavní ulici se 4 budovami, přestavět ji na 4patrový secesní obytný dům s parkem nebo na ulici s bránou na trh, fotoateliérem a květinářstvím. Součástí každé stavebnice je také 6 minifigurek pro hraní rolí. Posbírejte 3 sady a můžete spojit 3 jednotlivé modely k vytvoření jedné velké městské scény. K doplňkům ve stavebnici Hlavní ulice patří například kávovar a hudební nástroje, secesní dům obsahuje chladničku a stůl a v ulici s bránou na trh najdete lehátko. Součástí je pracovník v kavárně, recepční v hotelu, zpěvák, figurka na vozíku, dítě a prodavač. Vlasy a těla je možné měnit pro větší rozmanitost.

  • Secesní budova měří přes 38 cm na výšku, 19 cm na šířku a 14 cm do hloubky, takže si ho děti mohou mezi hraním hrdě vystavit v pokoji

  • Počet dílklů: 1459

Aplikace Lego Builder umožňuje malým stavitelům přibližovat, otáčet model ve 3D a vizualizovat si digitální verzi modelu na chytrém telefonu nebo tabletu.

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1459
Věk: Od 9 let
Načítám