LEGO Creator 31142 - Vesmírná horská dráha 3v1

Fanoušci vesmíru od 9 let si užijí veselý výlet do zábavního parku s touto vysoce propracovanou stavebnicí Lego Creator 3v1 Vesmírná horská dráha.
EAN: 5702017415956
Kód 1: 2231142
Kód 2: 31142LEG
2 309 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci vesmíru od 9 let si užijí veselý výlet do zábavního parku s touto vysoce propracovanou stavebnicí Lego Creator 3v1 Vesmírná horská dráha. Součástí stavebnice je horská dráha plná zatáček a se 3 pohyblivými vozíky pro zábavnou jízdu, která prosviští kolem dekorativní vesmírné rakety, modelů Saturnu a Země, základny na Měsíci a padající hvězdy. Najdete tu také super meteorit se světelnou kostkou, kterou můžete rozsvítit, a navíc 5 minifigurek.

Tato jedinečná stavebnicová sada Lego Creator 3v1 dává dětem na výběr ze tří různých atrakcí v zábavním parku. Mohou začít Vesmírnou horskou dráhou, tu pak přestavět na věž s volným pádem a s výtahem nebo na otočný vesmírný kolotoč. Každá stavebnice obsahuje světelnou kostku, která při zapnutí svítí. Horská dráha má trasu se spoustou zatáček, po které frčí 3 vozíky obklopené planetami, padajícími hvězdami a meteority. Věž s volným pádem je vybavena výtahem, který jede až nahoru a pak padá volně k zemi, a na kolotoči najdete mini vesmírnou raketu a raketoplán, které se rychle otáčejí. Stavebnice obsahuje 5 minifigurek - astronauta, tatínka a dvě děti, vědce a mini astronauta. Oblečky postaviček mohou děti měnit a vytvářet tak zábavné nové kombinace

  • Vesmírná horská dráha měří přes 27 cm na výšku, 27 cm na šířku a 55 cm do hloubky, takže si ji děti mohou vystavit v pokoji

  • Počet dílků: 874

Interaktivní digitální stavění – aplikace Lego Builder umožňuje malým stavitelům přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi modelu na chytrém telefonu nebo tabletu. Děti budou postupovat podle aplikace LEGO Builder a užijí si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. Můžou přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat své stavebnice a sledovat svůj postup.

Kostky Lego už více než šest desetiletí jsou vyráběny tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 874
Věk: Od 9 let
Načítám