LEGO Creator 31152 - Astronaut 3v1

Fanoušci Lego od 9 let prozkoumají nové planety se stavebnicí Lego Creator 3v1 Astronaut.
EAN: 5702017567419
Kód 1: 2231152
Kód 2: 31152LEG
1 059 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci Lego od 9 let prozkoumají nové planety se stavebnicí Lego Creator 3v1 Astronaut. Figurka astronauta má odnímatelný batoh s tryskovým pohonem., pohyblivé nohy, chodidla, paže a prsty a otevírací zlaté hledí, za kterým najdete sedadlo pro minifigurku (není součástí balení). Malí stavitelé si mohou poskládat hned 3 různé vesmírné modely: Pohyblivého astronauta, futuristického vesmírného psa s pohyblivýma nohama a ocasem nebo vesmírný tryskáč Viper se sedadlem pro minifigurku (není součástí balení). Všechny 3 modely představují krásný dárek s tematikou vesmíru a součástí jsou výstavní podstavce.

  • Model astronauta, který měří přes 27 cm na výšku

  • Počet dílků: 647

Stavebnice Lego Creator 3v1 představují skvělé dárky pro děti. Malí stavitelé v každé krabici najdou dílky k sestavení a přestavování 3 různých modelů. Se stavebnicemi 3v1 je čekají hodiny zábavy a postaví si s nimi modely inspirované jejich zájmy, včetně superrychlých vozidel, úžasných zvířat a propracovaných městských scén.

Proveďte děti na jejich příštím stavitelském dobrodružství intuitivní aplikace s návodem Lego Builder. Umožn í jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich fungují. 

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky splňují náročné globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 5,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 647
Věk: Od 9 let
Načítám