LEGO Creator 31150 - Divoká zvířata ze safari 3v1

Děti od 9 let se se stavebnicí Lego Creator 3v1 Divoká zvířata ze safari budou cítit jako mezi skutečnými zvířaty.
EAN: 5702017585109
Kód 1: 2231150
1 349 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 9 let se se stavebnicí Lego Creator 3v1 Divoká zvířata ze safari budou cítit jako mezi skutečnými zvířaty. Užijí si nápadité hraní s modely zvířat, včetně žirafy s pohyblivýma nohama, dlouhým krkem, ocasem a ušima, která se tyčívedle modelu stromu a plameňáka. Jakmile herní dobrodružství skončí, děti si mohou všechny 3 modely vystavit. Tato stavebnice Lego dětem přináší svět nekonečných herních možností. Ze stejné sady kostek si postaví hned 3 různá zvířata: Pohyblivou žirafu se stromem a plameňákem, kterou pak přestaví na 2 pohyblivé modely gazel – dospělou gazelu s mládětem – se 2 keři nebo model přeskládají na lva se stromem a motýlem.

  • Model žirafy, který měří přes 30 cm na výšku

  • Počet dílků: 780

Stavebnice Lego Creator 3v1 představují skvělé dárky pro děti. Malí stavitelé v každé krabici najdou dílky k sestavení a přestavování 3 různých modelů. Se stavebnicemi 3v1 si postaví modely inspirované jejich zájmy, včetně superrychlých vozidel, úžasných zvířat a propracovaných městských scén. 

Proveďte děti na jejich příští kreativní dobrodružství s pomocí intuitivní aplikace s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnici, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, přičemž na nich fungují. 

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky splňují náročné globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 780
Věk: Od 9 let
Načítám