LEGO Marvel Spiderman 10793 - Spidey vs. Zelený Goblin

Potěšte děti akční stavebnicí Lego 4+ Spidey vs. Zelený Goblin. Tato stavebnice Marvel Spider-Man je speciálně navržená tak, aby prohlubovala sebevědomí a dovednosti řešení problémů a inspirovala děti od 4 let k nekonečnému tvořivému hraní.
EAN: 5702017580265
Kód 1: 2210793
Kód 2: 10793LEG
385 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte děti akční stavebnicí Lego 4+ Spidey vs. Zelený Goblin. Tato stavebnice Marvel Spider-Man je speciálně navržená tak, aby prohlubovala sebevědomí a dovednosti řešení problémů a inspirovala děti od 4 let k nekonečnému tvořivému hraní. Součástí této stavebnice vozidla inspirované televizním seriálem Spidey a jeho úžasní přátelé od Disney+ je minifigurka Spideyho se vznášejícím se vozidlem s točící se vrtulí a otevíracím kokpitem, minifigurka Zeleného Goblina s kluzákem střílejícím dýně a minifigurka Ghost-Spider s velkou zlatou pavučinou. Nechybí ani Spideyho robotí kamarád Trace-E, mořské doplňky a roztomilý krab. Ve stavebnici najdete také začátečnickou kostku, která malým stavitelům pomůže začít stavět, a intuitivní návod na stavění v podobě barevného obrázkového průvodce s příběhem. Každý sáček s kostkami obsahuje kompletní model a postavu, kterou děti mohou rychle sestavit a pustit se co nejdříve do hraní.

  • Kluzák Zeleného Goblina měří přes 3 cm na výšku, 8 cm na délku a 14 cm na šířku

  • Počet dílků: 84

Stavebnice 4+ představují skvělý způsob, jak mohou dospělí se svými potomky sdílet zábavu při stavění. Stavebnice Lego 4+ otevírají dětem bránu do světa filmových idolů, oblíbených postav a hrdinů všedního dne.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 14,1 x 6,1 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Spiderman
Počet dílků stavebnice: 84
Věk: Od 4 let
Načítám