LEGO Ninjago 71797 - Odměna osudu – závod s časem

Fanoušci nindžů od 9 let si přímo zamilují hraní s nově upravenou stavebnicí Odměna osudu – závod s časem. Z ikonické lodi se stala vzducholoď a nindžové tak mohou přelétat nad nově zaplaveným světem.
EAN: 5702017413112
Kód 1: 2271797
Kód 2: 71797LEG
3 355 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci nindžů od 9 let si přímo zamilují hraní s nově upravenou stavebnicí Odměna osudu – závod s časem. Z ikonické lodi se stala vzducholoď a nindžové tak mohou přelétat nad nově zaplaveným světem. Součástí je odnímatelné dračí hnízdo vpředu, polohovatelné plachty, vystřelovače a motory, které lze otáčet o 360 stupňů. Zvedněte střechu a prohlédněte si navigační místnost a hernu s herním automatem pro nindži. Součástí této prémiové stavebnice je model Riyujako mládě a 6 minifigurek: Mistr Wu s holí, Arin s vystřelovacím hákem, Sora, Lloyd a Kai se zlatými katanami a Rapton s císařským mečem a vlastním vystřelovacím hákem. 

Kreativní děti si užijí spoustu zábavy při přehrávání bitevních scén z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání.

  • Toto vylepšené vozidlo nindžů měří přes 23 cm na výšku, 53 cm na délku a 31 cm na šířku
  • Počet dílků: 1739

Proveďte mladé stavitele na jejich příštím kreativním dobrodružství intuitivní aplikací s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracují.

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1739
Věk: Od 9 let
Načítám