LEGO Ninjago 71802 - Nya a útok draka

Děti od 6 let se stavebnicí Nya a útok draka z kostek Lego znovu prožijí akční scény z 2. řady televizního seriálu Ninjago Dračí povstání.
EAN: 5702017565088
Kód 1: 2271802
Kód 2: 71802LEG
209 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 6 let se stavebnicí Nya a útok draka z kostek Lego znovu prožijí akční scény z 2. řady televizního seriálu Ninjago Dračí povstání. Malí stavitelé si tuto akční hračku draka Lego Ninjago přímo zamilují – sklopí zlatý ocas draka a budou sledovat, jak se pouští do akce. Součástí stavebnice jsou 2 minifigurky: Drak Nyi s katanou a schopností sedět na hřbetu modelu draka a válečník s drápem a vlčí maskou. Děti se vrhnou do napínavých soubojů mezi figurkami nindžů a získají oranžový dílek dračí síly, který se ukrývá v otevírací tlamě modrého draka. V dalších fantastických stavebnicích z řady Lego Ninjago (prodávají se samostatně) s nindžovskou tematikou najdete robotické obleky, vozidla a chrámy a děti si užijí hodiny zábavného hraní se svými oblíbenými hrdiny.

  • Akční model draka měří přes 2 cm na výšku, 18 cm na délku a 18 cm na šířku

  • Počet dílků: 26

Aplikace Lego Builder vám a vašemu dítěti ukáže snadnou a intuitivní cestu stavitelským dobrodružstvím. 

Už od roku 1958 přizpůsobují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňujé globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 22 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 26
Věk: Od 6 let
Načítám