LEGO Friends 41748 - Komunitní centrum v městečku Heartlake

Děti od 9 let zjistí více o tvůrčích koníčcích díky stavebnici Lego Friends Komunitní centrum v městečku Heartlake.
EAN: 5702017415314
Kód 1: 2241748
Kód 2: 41748LEG
3 355 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Děti od 9 let zjistí více o tvůrčích koníčcích díky stavebnici Lego Friends Komunitní centrum v městečku Heartlake. Jednotlivá patra budovy lze přeskládat, malí stavitelé si tak mohou upravit model podle svých přání. Písničkářka Paisley ráda tráví čas v hudebním salónku. Olly tráví spoustu času v nahrávacím studiu, výtvarnice Liann se zase cítí jako doma v uměleckém studiu. Milovníky videoher Novu a Zaca najdete v odpočinkové zóně, kde si užívají hraní. Děti si objevování příběhů přátelství na různých místech přímo zamilují. Součástí je šest minipanenek, pejsek a spousta doplňků. Součástí jsou postavy Paisley, Liann, Olly, Nova, Zac a pejsek Pickle. V sadě najdete také Stephanii, jednu z původních panenek z řady Friends, která vyrostla a stala se starostkou. Díky modulárnímu stylu si děti mohou patra přestavět podle fantazie.

Stavbu můžete kombinovat se sadou Komunitní kuchyně v městečku Heartlake (41747) a vytvářet ještě úchvatnější příběhy. V sadě nechybí spousta doplňků k umění, šití, hudbě, zahradničení a hraní videoher, děti tak mohou vytvářet vlastní scény, v nichž se postavy věnují různým koníčkům

  • Lego Friends Komunitní centrum v městečku Heartlake měří 41 cm na výšku, 23 cm na šířku a 28 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1513

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 58 x 10 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1513
Věk: Od 9 let
Načítám