LEGO Friends 41737 - Zábavní park na pláži

Tato stavebnice Lego Friends byla navržena pro starší děti a nabízí pokročilou stavitelskou výzvu se spoustou zábavných detailů.
EAN: 5702017415222
Kód 1: 2241737
Kód 2: 41737LEG
2 135 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tato stavebnice Lego Friends byla navržena pro starší děti a nabízí pokročilou stavitelskou výzvu se spoustou zábavných detailů. Stavitelé od 12 let, kteří milují řešení problémů, si při stavění jednotlivých prvků stavebnice Lego Friends Zábavní park na pláži mohou rozšiřovat dovednosti. Součástí stavebnice jsou také prvky řady Lego Technic, které tomuto působivému modelu dodávají možnost pohybu a autenticitu. Součástí je kolotoč s dvojitou funkcí otáčení, stroj vytvářející vlny s pohyblivým surfařem a pouťová střelnice se dvěma řadami terčů, které se pohybují v opačném směru ze strany na stranu. Nechybí ani čtyři postavy, aby děti mohly vytvářet různorodé scény. V sadě najdete postavy Lego Friends Zaca, Novu, Diu a Charli a náhradní hlavy pro Zaca a Novu, aby jim děti mohly měnit výrazy při vyprávění příběhů.

  • Model Zábavní park na pláži od  Lego Friends měří přes 27 cm na výšku, 37 cm na šířku a 33 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1348

Fanoušci stavebnic se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Dílky stavebnic Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1348
Věk: Od 12 let
Načítám