LEGO City 60341 - Kladivová kaskadérská výzva

Děti se smyslem pro soutěživost si doslova zamilují stavebnici Lego City Kladivová kaskadérská výzva, která obsahuje prvky svítící ve tmě.
EAN: 5702017162102
Kód 1: 2260341
Kód 2: 60341LEG
399 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti se smyslem pro soutěživost si doslova zamilují stavebnici Lego City Kladivová kaskadérská výzva, která obsahuje prvky svítící ve tmě. Jejich úkolem je překonat s motorkou se setrvačníkem překážku a získat cenu pro vítěze. O akci a napětí se postarají 2 oblíbené postavy ze seriálu Lego City. Vše, co děti potřebují k sestavení kaskadérské výzvy, kaskadérské kolo se setrvačníkem a 2 minifigurky - Galaktická Poppy Star a Harl Hubbs z televizního seriálu Lego City Adventures. Prvky svítící ve tmě a zajímavé funkce: Děti mohou tlačit a pouštět kaskadérské kolo, aby narazily na závěsné tyče a cena spadne dolů. Pro ještě větší porci kaskadérské akce lze stavebnici kombinovat s dalšími z řady Lego City Stuntz.

  • Kladivová kaskadérská výzva měří přes 24 cm na výšku, 20 cm na šířku a 14 cm do hloubky

  • Počet kostek: 117

Stavebnice Lego City Stuntz obsahuje jednoduchý návod na sestavení, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky Lego nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. 

Stavebnice Lego City podněcují ke kreativnímu hraní prostřednictvím modelů budov s rozličnými funkcemi, parádních vozidel a zábavných postav, které dětem otevřou bránu do světa plného akce a otevřeného hraní.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení:19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 117
Věk: Od 5 let
Načítám