LEGO City 60400 - Motokáry s řidiči

Fanoušci závodních hraček od 5 let si užijí nekonečnou porci akční zábavy se stavebnicí Lego City Motokáry s řidiči.
EAN: 5702017566733
Kód 1: 2260400
Kód 2: 60400LEG
199 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci závodních hraček od 5 let si užijí nekonečnou porci akční zábavy se stavebnicí Lego City Motokáry s řidiči. Malí závodníci si vyberou ze 2 minifigurek řidičů a vydají se na strhující soutěž v oranžové nebo tyrkysové mini motokáře.

  • Model motokáry měří přes 3 cm na výšku, 8 cm na délku a 4 cm na šířku

  • Počet dílků: 99

Tato stavebnice motokár představuje zábavný dárek pro děti a obsahuje srozumitelný tištěný návod na stavění a digitální návod dostupný v aplikaci Lego Builder. Tento intuitivní pomocník umožní dětem při stavění přibližovat, otáčet a prohlížet si 3D modely ze všech úhlů. Navíc mohou sledovat postup stavění a prozkoumávat a ukládat virtuální stavebnice. Děti vyrůstají obklopené úžasnými vozidly a stroji. Stavebnice z řady Lego City jim umožní prozkoumat je pěkně zblízka díky realistickým modelůma zábavným postavám, které inspirují k otevřenému, nekonečnému kreativnímu hraní. 

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14 x 4,5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 99
Věk: Od 5 let
Načítám