LEGO City 60433 - Modulární vesmírná stanice

Podarujte začínající astronauty od 7 let stavebnicí Lego City Modulární vesmírná stanice.
EAN: 5702017588230
Kód 1: 2260433
Kód 2: 60433LEG
2 099 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Podarujte začínající astronauty od 7 let stavebnicí Lego City Modulární vesmírná stanice. Tento futuristický vesmírný prstenec je kotvou na oběžné dráze pro připojení vesmírných lodí a pokojovými modulů, včetně družice, vesmírného kola, raketoplánu, průzkumné vědecké laboratoře, opravárenské dílny, kuchyně, prostoru pro spaní a biodomu. Děti mohou přehazovat moduly kolem dokola, aby si vytvořily vlastní dokonalou vesmírnou stanici. Mohou je také připojit k raketoplánu a vytvořit skvělý vesmírný vlak. Stavebnice obsahuje také 6 minifigurek vesmírné posádky pro epická vesmírná dobrodružství.

  • Kompletní vesmírná stanice měří 9 cm na výšku, 40 cm na šířku a hluboká je 35 cm

  • Počet dílků: 1097

Vezměte děti na vzrušující stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. Zde si mohou přibližovat a otáčet modely pro vizualizaci ze všech úhlů, zatímco na nich pracují. Vesmírné hračky Lego City přichází s realistickými vozidly, detailními stavbami a inspirativními postavami pro nápadité hraní bez hranic. Tato sada obsahuje speciální systém vesmírného vzdušného zámku pro připojení k dalším kompatibilním herním stavebnicím Lego s vesmírnou tematikou (prodávané samostatně). 

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 37,8 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1097
Věk: Od 7 let
Načítám