LEGO DOTS 41930 - Ozdoba na tašku – panda

Darujte dětem nečekanou odměnu ve formě roztomilé sady Ozdoba na tašku – panda od Lego DOTS! Sada dětem umožní vytvořit si parádní doplněk s vlastním zdobením na tašku nebo batoh. Sestavení je hračka!

 
EAN: 5702016915051
Kód 1: 41930LEG
Kód 2: 2241930
149 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Darujte dětem nečekanou odměnu ve formě roztomilé sady Ozdoba na tašku – panda od Lego DOTS! Sada dětem umožní vytvořit si parádní doplněk s vlastním zdobením na tašku nebo batoh. Sestavení je hračka! Zábava pro děti, které zbožňují tvoření. Tato sada s přizpůsobitelnou ozdobou na tašku obsahuje malou kostku, silikonový kroužek a oddělovač dílků ve tvaru klíčku. Nechybí spousta barevných zdobítek a dílků se zvířecími motivy. Dejte dětem možnost tvořit ještě propracovanější designy díky zdobítkům ze sáčku s DOTS doplňky ze 4. série (41931LEG).

Holky a kluci mohou svou ozdobu na tašku neustále předělávat a měnit výraz v obličeji jejich mazlíčka. Nápady mohou sdílet s kamarády. Kouzlená sada spojuje dětskou vášeň pro tvoření a zábavný způsob sebevyjádření. Jedná se o úžasnou odměnu nebo skvělý dárek k jakékoliv příležitosti. Inspirujte děti k tomu, aby vyjádřily svou osobnost prostřednictvím kreativního tvoření. Procvičte umělecké dovednosti prostřednictvím neomezeného tvoření. Vytvářejte nápadité designy z přiložených dílků nebo použijte zdobítka z dalších sad. Ohromte dětské tvůrčí duše zábavnou sadou, se kterou si budou moci vytvořit vlastní doplněk. Odolný designový kousek, který mohou děti pořád a znovu upravovat, jak jen se jim zlíbí.

  • Ozdoby na tašku měří 4 cm na výšku a 3 cm na šířku a do hloubky.

  • Počet kostek: 84

Všechny sady Lego DOTS jsou zárukou nápaditého hraní o samotě i ve skupině. Sady Lego DOTS dávají dětem jedinečný prostor pro sebevyjádření. Lego dílky splňují ty nejpřísnější standardy kvality, takže je na ně vždy spoleh. Lego dílky splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 11 x 8 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 84
Věk: Od 6 let
Načítám