LEGO DOTS 41921 - Doplňky – 3. série

Děti a fanoušci umění a ručních prací si zamilují tajemnou sadu DOTS doplňky – 3. série! Dílky lze kombinovat také s ostatními stavebnicemi řady Lego DOTS. 
EAN: 5702016914597
Kód 1: 41921LEG
Kód 2: 2241921
89 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 12ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti a fanoušci umění a ručních prací si zamilují tajemnou sadu DOTS doplňky – 3. série! Dílky lze kombinovat také s ostatními stavebnicemi řady Lego DOTS. Kromě toho dětem umožňují rozšířit jejich designy a měnit je tak, aby jim ladily s oblečením, náladou a výzdobou pokoje.

Co přesně v sáčku najdou, je tak trochu tajemstvím!  Zaúkolujte dětskou představivost a kreativitu pomocí 81 sběratelských zdobítek ve 4 barvách. Nechybí ani 16 dílků se speciálními 3D hvězdičkami a diamanty a další překvapení. Dílky se skvěle hodí ke zdobení náramků i bytových doplňků. Děti mohou zdobítka použít v kombinaci s dalšími DOTS sadami nebo kterýmikoliv Lego stavebnicemi. Otevření sáčku s DOTS doplňky ze 3. série udělá radost všem kreativním duším. Nové barvy a speciální zdobítka se mohou vždycky hodit. Zároveň jde o skvělý dárek pro holky i kluky od 6 let. Darujte dětem možnost tvořit vlastní designy s Lego DOTS. Tento sáček s barevnými a originálními zdobítky jim pomůže získat při tvoření důvěru ve vlastní kreativitu.

Lego DOTS nabízejí otevřené a kreativní hraní a vybízejí děti k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků. Zábava a Lego hraní se tak dostává do rukou i těm, kteří se třeba s těmito hračkami zatím nesetkali.

  • Počet kostek: 107 

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15 x 10 x 1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 107
Věk: Od 6 let
Načítám