LEGO DOTS 41927 - Ozdoba na tašku – pejsek

Ohromte tvůrčí duše roztomilou sadou Ozdoba na tašku – pejsek od Lego DOTS! Sada dětem umožní vytvořit si parádní doplněk s vlastním zdobením na tašku nebo batoh. Sestavení je hračka!
 
EAN: 5702016915020
Kód 1: 2241927
Kód 2: 41927LEG
149 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Ohromte tvůrčí duše roztomilou sadou Ozdoba na tašku – pejsek od Lego DOTS! Sada dětem umožní vytvořit si parádní doplněk s vlastním zdobením na tašku nebo batoh. Sestavení je hračka! Nastartujte dětskou vášeň pro tvoření s touto roztomilou sadou. Nechte děti vytvořit si ozdobu na tašku nebo batoh s motivem pejska. Odolný designový kousek, který můžete znovu a znovu upravovat, jak jen se vám zlíbí a vytvářet skvělé designy z přiložených dílků nebo použít zdobítka z jiných sad Lego DOTS. Překvapte holky i kluky kreativní sadou, která obsahuje odolnou kostku, silikonový kroužek, oddělovač dílků ve tvaru klíčku a spoustu barevných zdobítek.

Pro tvořivé děti s nadšením pro výtvarné projekty. Jde o zábavnou a rychlou aktivitu, kdy si postaví zvířecího kamaráda – pejska, který je bude provázet na každém kroku. Děti si mohou výtvor ozdobit podle předlohy na obalu nebo zapojit svou představivost a vytvořit vlastní vzory. Výsledný vzhled lze kdykoli předělat. Nápaditá zábava v kostce.  Jde o odolnou a praktickou hračku pro děti na celý život.

  • Ozdoby na tašku měří 4 cm na výšku a 3 cm na šířku a do hloubky. 
  • Počet kostek: 84

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 11 x 8 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 84
Věk: Od 6 let
Načítám