LEGO Star Wars 75376 - Tantive IV

Vyjádřete napětí, které jste cítili, když jste poprvé sledovali úvodní scénu filmu Star Wars: Nová naděje. 
EAN: 5702017584355
Kód 1: 2275376
Kód 2: 75376LEG
1 739 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vyjádřete napětí, které jste cítili, když jste poprvé sledovali úvodní scénu filmu Star Wars: Nová naděje. Postavte si z kostek Lego model slavné vesmírné lodě Tantive IV z filmu Star Wars: Nová naděje, včetně 11 motorů a turbolaserů.

  • Tento sestavitelný model vesmírné lodě z řady Lego Star Wars měří přes 15 cm na výšku, 32 cm na délku a 11 cm na šířku

  • Počet dílků: 654

Pociťte moc své kreativní Síly pří skládání známých detailů ikonické hvězdné lodě, kterou jsme poprvé spatřili, když ji pronásledoval hvězdný destruktor.Vystavte si model lodě Star Wars na sestavitelném podstavci a nezapomeňte na cedulku s názvem a kostku k 25. výročí řady Lego Star Wars. Tato stavebnice je součástí sbírky vesmírných lodí z řady Lego Star Wars a bude skvělým dárkem pro vás samotné nebo pro další fanoušky a sběratele Star Wars. LEGO Star Wars Tantive IV představuje jedinečnou stavebnici pro dospělé, se kterou se můžete těšit na kreativní stavitelský zážitek. Ještě více zábavy si užijete s aplikací Lego Builder s nástroji, které umožňují přibližovat si a otáčet modely na obrazovce ve 3D, sledovat svůj postup a ukládat všechny stavebnice na jednom místě.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 19,1 x 9,1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 654
Věk: Od 18 let
Načítám