LEGO Star Wars 75358 - Chrám Jediů v Tenoo

Darujte dětem od 4 let začátečnickou stavebnici Chrám Jediů v Tenoo od Lego Star Wars, která se stane úžasným úvodem do světa stavění a hraní.
EAN: 5702017421391
Kód 1: 2275358
Kód 2: 75358LEG
915 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte dětem od 4 let začátečnickou stavebnici Chrám Jediů v Tenoo od Lego Star Wars, která se stane úžasným úvodem do světa stavění a hraní. Chrám má funkci „levitujícího“ kamene a detailní interiér se spoustou hravých funkcí. Nechybí ani výcvikový droid a test rovnováhy pro jediský trénink a spídrová motorka. Tři minifigurky Lego Star Wars – Lys Solay a Kai Brightstar se středně velkýma nohama a mistr Yoda s malýma nohama. Každá postava má vlastní světelný meč pro jediský výcvik. Chrám Jediů v Tenoo – obsahuje „levitující“ kámen, kuchyň se sestavitelným kartonem modrého mléka, palandy se sklápěcím žebříkem, dva úchyty pro světelné meče a krystal. Na spídrovou motorku se vejdou všechny tři Lego minifigurky, součástí stavebnice je také výcvikový droid a test rovnováhy, které rozvíjejí dětskou fantazii.

  • Model chrámu měří přes 12 cm na výšku, 14 cm na šířku a 8 cm do hloubky

  • Počet dílků: 124

Nenechte si ujít ani aplikaci Lego s návody na stavění, kde najdete digitální instrukce, a k tomu navíc nástroje přibližování a otáčení. Stavebnice Lego Star Wars pro děti od 4 let představují zábavný úvod do světa Star Wars. Děti se s nimi naučí stavět a budou při hraní rozvíjet svou představivost. Jednoduchý obrázkový návod představuje perfektní řešení pro děti, které ještě neumí číst.. Aplikace Lego Builder s návody na stavění přináší ještě více zábavy díky intuitivním nástrojům přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují.  Stavebnicové hračky Lego Star Wars pro děti od 4 let využívají začátečnické kostky, takže i začínající stavitelé mohou stavět vozy, budovy a mnohem více jen s malou pomocí rodiče nebo staršího sourozence.

Stavebnice je parádním dárkem pro fanoušky seriálu Star Wars: Young Jedi Adventures a obsahuje také zbrusu nové Lego minifigurky, které spatří světlo světa v červnu 2023 – Lys Solay, Kai Brightstar a mistr Yoda.

Dílky Lego splňují náročné oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní a umožňují pevné spojování. Dílky Lego jsou důkladně testovány a splňují striktní globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 124
Věk: Od 4 let
Načítám