LEGO Star Wars 75362 - Jediský raketoplán T-6 Ahsoky Tano

S neuvěřitelně propracovanou stavebnicí Jediský raketoplán T-6 Ahsoky Tano z kostek Lego si děti mohou připomenout dobrodružství ze seriálu Star Wars: Ahsoka.
EAN: 5702017421438
Kód 1: 2275362
Kód 2: 75362LEG
1 639 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

S neuvěřitelně propracovanou stavebnicí Jediský raketoplán T-6 Ahsoky Tano z kostek Lego si děti mohou připomenout dobrodružství ze seriálu Star Wars: Ahsoka. Tento sestavitelný model lodě má otevíratelný kokpit pro minifigurky Lego, podvozek, který lze snadno zatáhnout pro uvedení do letového režimu, 2 vystřelovače a 2 úložné prostory pro nástroje a zbraně. Tato akční stavebnice poslouží jako zábavný dárek pro děti od 9 let a nechybí v ní také zbrusu nové minifigurky Lego, které vyjdou v září 2023 – Ahsoka Tano, Sabine Wren, profesor Huyang a Marrok. Součástí jsou také světelné meče, blastery a další prvky, které inspirují ke kreativnímu hraní.

  • Jediský raketoplán T-6 Ahsoky Tano měří přes 10 cm na výšku, 27 cm na délku a 24 cm na šířku

  • Počet dílů: 599

Stáhněte si aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou během stavění přibližovat a otáčet digitální verzi těchto modelů ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice Parádní stavebnice Již od roku 1999 vytváří Lego Group repliky kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars a nabízí širokou řadu inspirativních stavebnic, které nadchnou fanoušky všech věkových kategorií. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy, takže je lze snadno a bezpečně zaklapnout. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 599
Věk: Od 9 let
Načítám