LEGO Marvel 76279 - tbd-SH-2024-Marvel-5

Spider-Manovo závodní auto a Venom Zelený goblin z kostek Lego představuje sestavitelnou akční superhrdinskou hračku na kolech i ve vzduchu pro děti od 7 let.
EAN: 5702017590295
Kód 1: 2276279
Kód 2: 76279LEG
615 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Spider-Manovo závodní auto a Venom Zelený goblin z kostek Lego představuje sestavitelnou akční superhrdinskou hračku na kolech i ve vzduchu pro děti od 7 let. Součástí stavebnice pro děti je sestavitelné auto, zbraně, doplňky a minifigurky hrdinů Lego Marvel Spider-Mana a Ghost-Spider a padoucha Venoma Zeleného goblina. Spider-Manovo auto má 2 přední vystřelovače, Zelený goblin se pyšní 2 vystřelovači na kluzáku a Ghost-Spider při jízdě na skateboardu používá 2 ruční vystřelovače pavučin. Součástí sady je řada prvků podněcujících hraní, jako je otevírací kokpit auta, dýňová bomba, ohebné pavučinové „lano“ a velká ohebná pavučina, kterou lze omotat kolem minifigurek.

  • Sestavitelné Spider-Manovo auto měří přes 4 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 227

Fanoušci hrdinů od Marvelu, Spider-Mana, Ghost-Spider a Zeleného goblina si s touto stavebnicí užijí nekonečnou porci kreativního hraní. Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19,1 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Spiderman
Počet dílků stavebnice: 227
Věk: Od 7 let
Načítám