LEGO Duplo Disney Frozen 10418 - Elsa a Bruni v začarovaném lese

Děti od 2 let se vydají na dobrodružství se stavebnicí Lego Duplo Disney Elsa a Bruni v začarovaném lese.
EAN: 5702017583587
Kód 1: 2210418
Kód 2: 10418LEG
659 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 2 let se vydají na dobrodružství se stavebnicí Lego Duplo Disney Elsa a Bruni v začarovaném lese. Tato stavebnice malé stavitele dovede do začarovaného lesa, kde se setkají s postavami z filmu Ledové království 2 z dílny studia Disney: Elsou, mlokem Brunim a kouzelným vodním koněm Nokkem. Malé děti prohloubí svou schopnost sebevyjádření při přehrávání scén z filmu nebo vymýšlení vlastních příběhů. Tato fantastická stavebnice přináší spoustu úchvatných detailů, které přímo vybízejí k vyprávění. Elsin sněžný krystal ve tmě svítí na cestu. Když se přibližuje sestavitelný zemní obr, objeví se Bruniho plamen. Postavy se ale skamarádí, když si uvědomí, že všechna stvoření pomáhají udržet přírodu v rovnováze. Minipanenka Elsy naskočí na figurku koně Nokka a ve víru podzimního listí se spolu přenesou k dalšímu dobrodružství.

  • Model zemního obra měří přes 15 cm na výšku

  • Počet dílků: 31

Tato stavebnice řady Lego Duplo Disney podle filmu Ledové království 2 umožní rodičům a dalším blízkým prožívat důležité vývojové milníky společně s dětmi.

Dílky a kostky Lego Duplo Disney jsou testovány na maximum a každá stavebnice splňuje nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality. Stavebnice Lego Duplo zaujmou malé děti a pomohou jim rozvíjet jemné motorické dovednosti a sebevyjádření. Rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet jejich důležité vývojové milníky.

Rozměry kusového balení: 28,2 x 26,2 x 7,6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království
Počet dílků stavebnice: 31
Věk: Od 2 let
Načítám