LEGO Duplo - Disney Cars 10417 - Mack na závodech

Inspirujte malé fanoušky vozidel od 2 let stavebnicí Mack na závodech s velkým červeným náklaďákem z filmů Auta z dílny studia Disney a Pixar.
EAN: 5702017583570
Kód 1: 2210417
Kód 2: 10417LEG
379 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte malé fanoušky vozidel od 2 let stavebnicí Mack na závodech s velkým červeným náklaďákem z filmů Auta z dílny studia Disney a Pixar. Malé děti pomohou transportéru Mackovi připravit součástky pro Bleska McQueena, který se zanedlouho zastaví v boxech. Vytuní jeho nový motor hasákem. Pak Mackovi pomůžou na počítači zkontrolovat informace o Bleskovi, aby byl v dokonalé kondici – jedině tak může zvítězit nad ostatními!

  • Tento sestavitelný model nákladního vozu Macka měří přes 11 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm do hloubky

  • Počet dílků: 14

S interaktivnímu stavebnicemi Lego Duplo Disney a Pixar na motivy filmu Auta se k hraní se známými postavami, zábavnými funkcemi a parádním prostředím připojí celá rodina. Prožijí spolu zábavné chvíle, připomenou si zábavné scény s Mackem z filmu a budou s dětmi sdílet jejich důležité vývojové milníky.

Dílky a kostky Lego Duplo Disney jsou testovány na maximum a každá stavebnice splňuje nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality. Stavebnice Lego Duplo zaujmou malé děti a pomohou jim rozvíjet jemné motorické dovednosti a sebevyjádření. Rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet jejich důležité vývojové milníky.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19,1 x 9,1 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Cars
Počet dílků stavebnice: 14
Věk: Od 2 let
Načítám