LEGO Duplo - Disney 10997 - Dobrodružné kempování

Zpestřete dětem hraní se stavebnicí z řady Lego Duplo Disney Mickey a kamarádi Dbrodružné kempování, která jim přinese hodiny učení hrou.
EAN: 5702017417806
Kód 1: 2210997
Kód 2: 10997LEG
1 159 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zpestřete dětem hraní se stavebnicí z řady Lego Duplo Disney Mickey a kamarádi Dbrodružné kempování, která jim přinese hodiny učení hrou. Stavebnice je plná kreativních činností a děti od 2 let se s ní přidají ke kačence Daisy od Disney a jejím synovcům na akčním kempování a společně procvičí vytrvalost a týmovou práci.

Malé děti se v obytné dodávce vydají na dobrodružství v přírodě s Daisy, Kulíkem, Dulíkem a Bubíkem. Najdou mapu vedoucí k pokladu a sjedou řeku na kánoi a bezpečně proplují pod vratkým mostem, na kterém nebezpečně vyhlíží balvan připravený se sesunout do vody. Objeví spolu poklad za sestavitelným vodopádem, rozdělají táborák a pak se uvelebí ve stanu. Ve stavebnici nechybí mapa k pokladu, Příručka mladých svišťů, táborák a spousta dalších prvků, které podněcují vytváření kreativních scénářů

  • Sestavitelný most měří přes 14 cm na výšku, 23 cm na šířku a 7 cm do hloubky, obytná dodávka pak má přes 9 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 37

Malí stavitelé si s touto vzdělávací hračkou procvičí jemné motorické schopnosti. Hraní rodinných scén jim pomůže rozvíjet empatii, sebevyjádření a spolupráci. Rodiče se mohou přidat k akčnímu hraní a sdílet s nimi tyto vývojové milníky.

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly poutavé příběhy, mnoho barev, rozmanité postavy a celou řadu detailů, díky kterým si malí stavitelé užijí nápadité hraní.

Dílky Lego Duplo splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky této sestavitelné stavebnice s kempováním byly testovány na maximum a splňují ty nejpřísnější globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Mickey Mouse a Minnie
Počet dílků: 37
Věk: Od 2 let
Načítám