LEGO City 60363 - Obchod se zmrzlinou

Stavebnice Lego City Obchod se zmrzlinou dětem od 6 let přinese letní atmosféru do hraní. Milovníci zmrzlináren a oslav si tuto stavebnici přímo zamilují – nechybí v ní zmrzlinový pult, mixér, lednice a venkovní posezení.
EAN: 5702017415635
Kód 1: 2260363
Kód 2: 60363LEG
695 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Obchod se zmrzlinou dětem od 6 let přinese letní atmosféru do hraní. Milovníci zmrzlináren a oslav si tuto stavebnici přímo zamilují – nechybí v ní zmrzlinový pult, mixér, lednice a venkovní posezení. Najdete zde také nákladní kolo a 3 minifigurky včetně prodavače v kostýmu ledního medvěda. Připravte se na spoustu detailů pro nápadité hraní včetně zmrzlinového pultu, mixéru, lednice a venkovního posezení. Mezi doplňky najdete mléčný koktejl, telefon, dárek a 2 zmrzlinové kornoutky.

  • Model Obchod se zmrzlinou od Lego měří přes 17 cm na výšku, 16 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet dílků: 296

Tato stavebnice obsahuje srozumitelný obrázkový návod na stavění a digitální návod v aplikaci Lego Builder. Tento intuitivní pomocník při stavění umožní dětem prohlížet si modely ve 3D. Navíc mohou sledovat postup stavění a prozkoumávat a ukládat virtuální stavebnice. Stavebnice Lego City nabízí dětem nespočet herních možností díky propracovaným a realistickým modelům budov, vozidel a inspirativním postavám, se kterými se každodenní aktivity promění v zábavu.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 296
Věk: Od 6 let
Načítám