LEGO City 60283 - Prázdninový karavan

S touto sadou Prázdninový karavan od Lego City se mohou kluci a holky vydat, kamkoli je napadne. Obytný vůz je nabitý realistickými funkcemi pro kreativní hraní, včetně vybaveného interiéru s kuchyňkou a místy na spaní.
EAN: 5702016889772
Kód 1: 2260283
Kód 2: 60283LEG
399 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

S touto sadou Prázdninový karavan od Lego City se mohou kluci a holky vydat, kamkoli je napadne. Obytný vůz je nabitý realistickými funkcemi pro kreativní hraní, včetně vybaveného interiéru s kuchyňkou a místy na spaní. S minifigurkou maminky a tatínka a rozkošnou figurkou dítěte je vše připraveno na nekonečná dobrodružství při kempování s rodinou.

Spousta realistických prvků inspiruje k zábavnému hraní jako ze života. Co na děti čeká uvnitř krabice? Vše, co potřebují k sestavení obytné dodávky, včetně parádních funkcí. Nechybí ani minifigurky maminky a tatínka a roztomilá figurka miminka. Prázdninový karavan zaujme vybaveným interiérem, včetně stolu, kuchyňky a místa na spaní. Díky otevíracímu bočnímu panelu a odnímatelné střeše v něm bude dost prostoru na hraní. Mezi doplňky patří praktický nosič pro minifigurku miminka, kempingový vařič a pánev, a k tomu navíc dílky v podobě volského oka a croissantu. Sestavení karavanu vyžaduje jen základní dovednosti.

  • Po sestavení měří prázdninový karavan přes 9 cm na výšku, 16 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 190

Sada obsahuje tištěné pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s Lego návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry. Dobrodružné sady ze série Lego City Skvělá vozidla obsahují realistické repliky a zábavné postavy, které inspirují k otevřenému, kreativnímu hraní a pomáhají dětem zdokonalovat fyzické dovednosti a získávat sebevědomí.

Všechny Lego součástky splňují ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání. Lego City kostky a dílky splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 190
Věk: Od 5 let
Načítám