LEGO City 60429 - Vesmírná loď a objev asteroidu

Přidejte se ke svým malým astronautům na dobrodružství z jiného světa díky této stavebnici Lego City Vesmírná loď a objev asteroidu.
EAN: 5702017567501
Kód 1: 2260429
Kód 2: 60429LEG
379 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Přidejte se ke svým malým astronautům na dobrodružství z jiného světa díky této stavebnici Lego City Vesmírná loď a objev asteroidu. Součástí stavebnice je hračka vesmírné lodě, dvě scenérie povrchu asteroidu s laboratoří a oblastí vykopávek s jeřábem. Stačí přidat dvě minifigurky vesmírné posádky, figurku mimozemšťana a meteorit bohatý na krystaly a nápadité hraní a vyprávění příběhů může začít.

  • Vesmírná loď v této stavebnici se skládá ze 126 dílků a měří přes 4 cm na výšku, 14 cm na délku a 9 cm na šířku

  • Počet dílků: 126

Tato snadno sestavitelná stavebnice s vesmírným motivem je skvělým dárkem pro děti, které milují hraní rolí. Stavebnice obsahuje prvek začátečnické kostky Lego, obrázkové pokyny a 3D návod v aplikaci Lego Builder, která je digitálním průvodcem stavbou a má intuitivní nástroje přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění prohlížet modely ze všech úhlů. Stavebnice Lego City s vesmírnou tématikou je skvělým dárkem pro každou příležitost. Přináší realistická vozidla, propracované stavby a inspirativní postavy, které spojují fantazii s realitou pro nápadité hraní bez hranic. Děti mohou přidat tuto stavebnici k ostatním stavebnicím s vesmírnými prvky z řady Lego City (prodávané samostatně) pro ještě epičtější vesmírnou akci.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 126
Věk: Od 4 let
Načítám