LEGO City 60410 - Hasičská záchranná motorka

Překvapte svého mladého akčního hrdinu touto malou stavebnicí Lego City Hasičská záchranná motorka.
EAN: 5702017582924
Kód 1: 2260410
Kód 2: 60410LEG
199 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Překvapte svého mladého akčního hrdinu touto malou stavebnicí Lego City Hasičská záchranná motorka. Stavebnice je určena malým stavitelům od 4 let a obsahuje prima motorku s širokými pneumatikami a palubním hasicím přístrojem. Tato hračka pro hasiče-záchranáře také obsahuje barbecue v plamenech a 2 minifigurky, včetně hasičky pro zábavné vyprávění a hraní rolí.

  • Motorka měří 5 cm na výšku, 13 cm na délku a 6cm na šířku

  • Počet dílků: 57

Tato snadno sestavitelná stavebnice se záchranným vozidlem přichází s prvkem Začátečnická kostka Lego, obrázkovým návodem a 3D návodem v aplikaci Lego Builder. Digitální průvodce stavěním má intuitivní nástroje, které dětem během stavění umožňují přiblížit, otáčet a vizualizovat modely ze všech úhlů. Stavebnice LEGO City přináší úžasný stavitelský a herní zážitek s autentickými vozidly, propracovanými doplňky a zábavnými postavami, což povzbuzuje nápadité hraní rolí s otevřeným koncem bez hranic.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14 x 4,5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 57
Věk: Od 4 let
Načítám