LEGO City 60434 - Vesmírná základna a startovací rampa pro raketu

Vesmírná průzkumná stavebnice Lego City Vesmírná základna a startovací rampa pro raketu pro děti od 8 let je plná funkcí pro dobrodružství mimo tento svět.
EAN: 5702017587318
Kód 1: 2260434
Kód 2: 60434LEG
3 079 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vesmírná průzkumná stavebnice Lego City Vesmírná základna a startovací rampa pro raketu pro děti od 8 let je plná funkcí pro dobrodružství mimo tento svět. Odhalíte řídicí místnost a 360° vesmírný věžový jeřáb nad hlavním sektorem, který otevírá přístup ke karuselu s vybavením, vědeckou laboratoř a oblast pro občerstvení. Stavebnice obsahuje také vesmírnou loď, startovací rampu, konstrukční vozidlo a scenérii planety s herními energetickými krystaly a vegetací, dále 6 minifigurek vesmírné posádky a figurky 1 robota a 2 mimozemšťanů pro nápadité hraní rolí.

  • Vesmírná základna včetně jeřábu měří 33 cm na výšku, 19 cm na šířku a hluboká je 29 cm

  • Počet dílků: 1422

Vezměte děti na vzrušující stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. Zde si mohou přibližovat a otáčet modely ve 3D pro vizualizaci ze všech úhlů, zatímco na nich pracují. Stavebnice Lego City přichází s realistickými vozidly, detailními stavbami a inspirativními postavami pro nápadité hraní bez hranic. Raketová loď v této stavebnici obsahuje speciální prvek vesmírného vzdušného zámku pro připojení k dalším kompatibilním herním stavebnicím Lego s vesmírnou tematikou (prodávané samostatně) pro ještě větší dobrodružství!

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 55,5 x 37,8 x 8,7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1422
Věk: Od 8 let
Načítám