LEGO City 60357 - Tahač s ohnivými kruhy

Vrhněte se do akce se stavebnicí Tahač s ohnivými kruhy od Lego City. Součástí této akční stavebnice pro děti od 6 let je parádní tahač, kterému z výfuku šlehají plameny, plochý přívěs s vyklápěcí rampou na vypouštění a 3 upravitelné ohnivé kruhy
EAN: 5702017416175
Kód 1: 2260357
1 075 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vrhněte se do akce se stavebnicí Tahač s ohnivými kruhy od Lego City. Součástí této akční stavebnice pro děti od 6 let je parádní tahač, kterému z výfuku šlehají plameny, plochý přívěs s vyklápěcí rampou na vypouštění a 3 upravitelné ohnivé kruhy. Stačí přidat kaskadérskou motorku se setrvačníkem, řidiče tahače a 2 minifigurky jezdců Stuntz a čekají vás hodiny akcí nabitého hraní. Připravte se na výzvu Lego City s ohnivými kruhy! Pomozte najet s obřím tahačem na místo a přichystejte ohnivé kruhy pro první pokus. Nasaďte si přilbu a rozjeďte motorku se setrvačníkem. Najeďte ve vysoké rychlosti na rampu a proskočte jedním… dvěma… třemi ohnivými kruhy! Zvyšte vzdálenost mezi ohnivými kruhy a připravte ještě větší výzvu. Jak daleko dokáže kaskadérská motorka doletět? To zjistíte sami!

  • Tahač je 9 cm vysoký, 18 cm dlouhý a 9 cm široký

  • Počet kostek: 479

Součástí jsou obrázkové návody na stavění a digitální doprovodná aplikace Lego Builder, která obsahuje intuitivní nástroje přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění prohlížet modely ze všech úhlů. Zajímavé hračky pro děti Stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a inspirativní postavy, které vybízejí k zábavnému hraní. A pro ještě větší porci napínavé kaskadérské zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego City Stuntz.

Všechny Lego dílky splňují nejpřísnější průmyslové standardy, aby byla zajištěna konzistence, kompatibilita a skvělá zábava při stavění. Lego dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 479
Věk: Od 6 let
Načítám