LEGO City 60402 - Modrý monster truck

Hledáte zajímavou herní stavebnici pro děti od 5 let. Sada Lego City Modrý monster truck je perfektní volba.
EAN: 5702017566757
Kód 1: 2260402
Kód 2: 60402LEG
295 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte zajímavou herní stavebnici pro děti od 5 let. Sada Lego City Modrý monster truck je perfektní volba. Toto mohutné terénní vozidlo se může pochlubit obrovskými gumovými pneumatikami a robustní konstrukcí, která dokáže odolat i při akčním hraní. Vaše ratolesti si ho přímo zamilují a užijí si spoustu zábavy při rychlé jízdě a odvážných skocích. Součástí je také minifigurka řidiče k nápaditému hraní.

  • Model monster trucku měří přes 9 cm na výšku, 13 cm na délku a 10 cm na šířku

  • Počet dílků: 148

Tato stavebnice monster trucku není jen skvělá hračka – děti čeká zábavný stavitelský zážitek se srozumitelným obrázkovým návodem na stavění a digitálním návodem v aplikaci Lego Builder. Tento intuitivní pomocník při stavění umožní dětem prohlížet si modely ve 3D, navíc mohou sledovat postup stavění a prozkoumávat a ukládat virtuální stavebnice. Vaše město, vaše pravidla! Se stavebnicemi Lego City se děti vydají na vlastní dobrodružné výpravy – ať už se vznáší po obloze, závodí na trati, pronásledují zločince nebo bojují s ohněm. Zkombinujte tuto stavebnici s dalšími modely Lego City (prodávají se samostatně) pro ještě více zábavy.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 20,5 x 19 x 7,3  cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 148
Věk: Od 5 let
Načítám