LEGO City 60331 - Motorka na kaskadérské turné

Se stavebnicí Lego City Motorka na kaskadérské turné se děti mohou těšit na hodiny akčního hraní s parádní mašinou se setrvačníkem a předvádět neuvěřitelné kousky a jízdu po zadním kole.
EAN: 5702017161938
Kód 1: 2260331
Kód 2: 60331LEG
169 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego City Motorka na kaskadérské turné se děti mohou těšit na hodiny akčního hraní s parádní mašinou se setrvačníkem a předvádět neuvěřitelné kousky a jízdu po zadním kole. Vše, co děti potřebují ke stavbě kaskadérského kola se setrvačníkem a minifigurkou Lego City Stuntz, Rocker Lone Wolf. Ve společnosti minifigurky Osamělého vlka nebude brát hraní ani zábava konce! 

  • Hotové kaskadérské kolo cruiser měří přes 3,5 cm na výšku, 7 cm na délku a 2 cm na šířku

  • Počet kostek: 10

Stavebnice s kaskadérskou motorkou obsahuje jednoduchý návod na sestavení, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky Lego nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. Stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a zábavné postavy, které inspirují k nápaditému hraní. A pro ještě větší porci napínavé zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími kaskadérskými stavebnicemi z řady Lego City Stuntz.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 9 x 12 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 10
Věk: Od 5 let
Načítám