LEGO City 60399 - Zelené závodní auto

Stavebnice Lego City Zelené závodní auto pro děti od 4 let představuje vstupenku do kreativního světa.
EAN: 5702017566726
Kód 1: 2260399
Kód 2: 60399LEG
199 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Zelené závodní auto pro děti od 4 let představuje vstupenku do kreativního světa. Připravte se fandit svému malému závodníkovi a užijte si s touto stavebnicí Lego kouzlo společného hraní. Model závoďáku se pyšní sportovními pneumatikami a parádním zadním spoilerem. Součástí jsou také minifigurky fotografa a závodní jezdkyně a vítězný pohár, které inspirují k vyprávění příběhů.

  • Auto měří přes 3 cm na výšku, 11 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet dílků: 56

Tato snadno sestavitelná stavebnice auta představuje super dárek pro děti od 4 let. Nabízí začátečnickou kostku Lego, obrázkové pokyny a 3D návod v doprovodné aplikaci Lego Builder, která obsahuje intuitivní nástroje přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění prohlížet modely ze všech úhlů. Stavebnice Lego City děti uvedoudo světa akce. Nabízí realistické modely, propracované budovy a inspirativní postavy podněcující ke kreativnímu hraní. Spojte tuto stavebnici auta s dalšími z řady Lego City (prodávají se samostatně) a získejte ještě více herních možností.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14,1 x 12,2 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 56
Věk: Od 4 let
Načítám