LEGO City 60401 - Stavební parní válec

Představujeme vám ten nejlepší parní válec ve městě! Model Lego City. Stavební parní válec má robustní pneumatiky a lesklý válec.
EAN: 5702017566740
Kód 1: 2260401
Kód 2: 60401LEG
199 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Představujeme vám ten nejlepší parní válec ve městě! Model Lego City. Stavební parní válec má robustní pneumatiky a lesklý válec. Představuje perfektní dárek pro fanoušky vozidel na stavbě. Součástí je výstražný maják a kokpit pro minifigurku řidiče – přesně jako ve skutečnosti!

  • Model parního válce měří přes 8 cm na výšku, 12 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 78

Sadu si zamilují malí kreativní stavitelé od 5 let a lze ji kombinovat s podobnými modely z řady Lego Classic (prodávají se samostatně). Tento model parního válce není jen skvělá hračka – děti si s ní užijí také obohacující stavitelský zážitek. Sada nabízí srozumitelný tištěný návod na stavění a digitální návod v intuitivní aplikaci Lego Builder. Tento průvodce stavěním obsahuje nástroje přibližování a otáčení modelů ve 3D, aby si děti mohly během stavění prohlížet modely ze všech úhlů. Děti vyrůstají obklopené úžasnými vozidly a stroji. Stavebnice ze série Skvělá vozidla Lego City jim umožní prozkoumat je pěkně zblízka díky realistickým modelům a zábavným postavám, které inspirují k nekonečnému kreativnímu hraní.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 78
Věk: Od 5 let
Načítám