LEGO Friends 42620 - Rodinné domy Ollyho a Paisley

Se stavebnicí Lego Friends Rodinné domy Ollyho a Paisley si děti od 7 let užijí velkou porci zábavy a kreativního hraní a prozkoumají přátelství sousedů Ollyho a Paisley.
EAN: 5702017567310
Kód 1: 2242620
Kód 2: 42620LEG
2 099 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Friends Rodinné domy Ollyho a Paisley si děti od 7 let užijí velkou porci zábavy a kreativního hraní a prozkoumají přátelství sousedů Ollyho a Paisley. Součástí stavebnice s domy je 5 minipanenek, mikropanenka, 2 figurky domácích mazlíčků a doplňky. Součástí stavebnice jsou dvoupatrové domy Ollyho a Paisley, mezi kterými se tyčí dům na stromě. V Ollyho domě najdete útulný obývací pokoj s doplňky pro servírování odpoledního čaje a koupelnu ve spodním patře. V Ollyho pokoji se nachází postel a miska pro kočku, noční stolek a Ollyho sbírka módních návrhů. V Paisleyině domě najdete rodinnou kuchyň s jídelním stolem, sporák a lednici s jídlem. Nahoře je pokoj, ve kterém Paisley bydlí se svou mladší sestrou. Nechybí v něm kytara a fotky jejích kamarádů.

  • Model měří přes 19 cm na výšku, 46 cm na šířku a 23 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1126

Stavebnice představuje kreativní dárek pro děti, které mají rády hračky s motivem rodiny a hraní rolí. Nenechte si ujít další stavebnice z řady Lego Friends, se kterými děti objeví úchvatná místa, rozvinou přátelství a vydají se na dobrodružství jako ze skutečného života. 

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 37,8 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1126
Věk: Od 7 let
Načítám