LEGO Friends 42619 - Autobus pro turné popových hvězd

Vdechněte život stavebnici Lego Friends Autobus pro turné popových hvězd pro děti od 8 let.
EAN: 5702017589398
Kód 1: 2242619
Kód 2: 42619LEG
1 785 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vdechněte život stavebnici Lego Friends Autobus pro turné popových hvězd pro děti od 8 let. Součástí stavebnice je sestavitelný model autobusu a zákulisí s doplňky a 4 postavami Lego Friends. S touto stavebnicí se děti pustí do vyprávění o tom, jak se stydlivá Paisley před zrcadlem přemění ve hvězdnou umělkyni Ley-Lu. Malí stavitelé si vymyslí příběhy o přátelství, ve kterých Olly zpěvačce pomůže vytvořit outfit na vystoupení a Liann přijde navštívit svou oblíbenou hvězdu Ley-Lu. Autobus lze otevřít zepředu, zezadu i po stranách a odhalit tak propracovaný interiér včetně zákulisí s nahrávacím prostorem, klávesami, kytarou, postelemi a koupelnou. Ve stavebnici nechybí řada doplňků, včetně fotografie s autogramem, ramenních vycpávek, bot, make-upu a telefonu.

  • Autobus měří přes 12 cm na výšku, 28 cm na délku a 11 cm na šířku

  • Počet dílků: 845

Stavebnice představuje zábavný dárek pro děti, které milují hudbu nebo vyprávění a zároveň pomáhá rozvíjet sociální a emoční dovednosti. 

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 7,8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 845
Věk: Od 8 let
Načítám