LEGO Friends 42617 - Útulek pro zvířátka z farmy

Se stavebnicí Lego Friends Útulek pro zvířátka z farmy se malí stavitelé od 6 let mohou těšit na velkou porci zábavy.
EAN: 5702017589374
Kód 1: 2242617
Kód 2: 42617LEG
1 149 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Friends Útulek pro zvířátka z farmy se malí stavitelé od 6 let mohou těšit na velkou porci zábavy. Děti si vymyslí vlastní příběhy o sklízení zeleniny, vyrobí jahodovou marmeládu a postarají se o zvířátka. Součástí stavebnice jsou 3 figurky přátel, koza, kráva, slepice a 2 kuřátka. Otevřete farmu a prozkoumejte její části určené pro jednotlivá zvířátka. Součástí stavebnice je sestavitelný model farmy, traktoru a větrného mlýnu se zábavnou funkcí plnění zavařovacích sklenic – vložte dovnitř prázdné sklenice a sledujte, jak z marmeládovače vyjíždějí sklenice plné marmelády! Mezi doplňky najdete mrkev, jahody, zavařovací sklenice, vidle, kartáč, lopatu, vejce, kupky sena a lucernu. Stavebnice představuje skvělý dárek k výjimečné příležitosti pro děti, které milují hraní rolí.

  • Model měří přes 14 cm na výšku, 21 cm na šířku a 23 cm do hloubky

  • Počet dílků: 489

Prohlédněte si další stavebnice z řady Lego Friends (prodávají se samostatně) pro další porci zábavného vyprávění a kreativních dobrodružství. Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 5,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 489
Věk: Od 6 let
Načítám