LEGO Friends 42614 - Obchod s retro oblečením

Inspirujte malé stavitele k tomu, aby při hraní s touto zábavnou stavebnicí přemýšleli o tom, jak pomáhat planetě. Sada Lego Friends Obchod s retro oblečením pomáhá rozvíjet sociální a emocionální dovednosti a je vhodná pro děti od 6 let. 
EAN: 5702017589343
Kód 1: 2242614
Kód 2: 42614LEG
819 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte malé stavitele k tomu, aby při hraní s touto zábavnou stavebnicí přemýšleli o tom, jak pomáhat planetě. Sada Lego Friends Obchod s retro oblečením pomáhá rozvíjet sociální a emocionální dovednosti a je vhodná pro děti od 6 let. Najdete v ní tři postavy Lego Friends, figurku kočky a doplňky. Kreativní děti se s touto stavebnicí pustí do vyprávění příběhů o Ollym, Luann a Jordin, kteří rádi vyrábějí nové outfity ze starého oblečení. Malí stavitelé postavám pomohou vyprat a recyklovat darované kousky oblečení. Nechybí ani kabinka, ve které si kamarádi vyzkouší nové outfity, a spousta nového oblečení pro minipanenky, včetně pokrývek hlavy, kalhot, páru bot a ledvinek. Součástí jsou také doplňky v podobě pracího prostředku, krejčovského metru a pokladny.

  •  Budova měří přes 19 cm na výšku, 18 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 409

Objevte další stavebnice pro děti z řady Lego Friends, které pomáhají rozvíjet sociální a emocionální dovednosti pomocí hraní. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28,2 x 26,2 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 409
Věk: Od 6 let
Načítám