LEGO Friends 42609 - Elektromobil s nabíječkou

Vydejte se na nápaditá dobrodružství za volantem se stavebnicí Lego Friends Elektromobil s nabíječkou pro děti od 6 let.
EAN: 5702017589305
Kód 1: 2242609
Kód 2: 42609LEG
299 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vydejte se na nápaditá dobrodružství za volantem se stavebnicí Lego Friends Elektromobil s nabíječkou pro děti od 6 let. Součástí stavebnice je model nabíječky, 2 postavy, doplňky a figurka pejska. Zac a Nova si spolu pochutnávají na obědu u nabíječky na solární pohon. Auto lze propojit s nabíječkou pomocí hubice. V autě jsou místa pro minipanenky a sedadlo pro psa Danga. Nechybí ani otevírací kapota s místem na ukládání doplňků. U nabíjecí stanice stojí stůl a dvě židle, kde si Zac a Nova pochutnají na pikniku a přichystají misku s krmivem a vodou pro Danga.

  • Elektromobil měří přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet dílků: 170

Tato stavebnice představuje zábavný dárek k narozeninám pro děti, které milují vyprávění. Aplikace Lego Builder děti provede intuitivním stavitelským dobrodružstvím. Umožňuje jim přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 26,2 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 170
Věk: Od 6 let
Načítám