LEGO Friends 42605 - Základna na Marsu a raketa

Inspirujte malé průzkumníky k poznávání vesmíru se stavebnicí Lego Friends Základna na Marsu a raketa po děti od 8 let.
EAN: 5702017589282
Kód 1: 2242605
Kód 2: 42605LEG
1 909 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte malé průzkumníky k poznávání vesmíru se stavebnicí Lego Friends Základna na Marsu a raketa po děti od 8 let. Součástí stavebnice jsou 3 minipanenky, figurka kočky, raketa, výzkumné vozítko, modulární vědecká základna a vědecké doplňky. Tato stavebnice představuje inspirativní dárek k narozeninám pro malé vesmírné cestovatele, kteří milují vědu a techniku. Děti si postaví model rakety a dopraví postavy na výzkumnou základnu. Díky modulárnímu designu základny ji děti mohou upravovat podle své fantazie. Součástí stavebnice je modul pro vědecké bádání, komunikaci, pěstování jídla a odpočinek. Nechybí ani řada doplňků a detailů, se kterými se děti ponoří do vyprávění, včetně vozítka, dronu a vědeckých nástrojů. 

  • Raketa měří přes 20 cm na výšku, 9 cm na délku a 10 cm na šířku

  • Počet dílků: 981

Tato inspirativní stavebnice představuje ideální dárek k narozeninám nebo Vánocům pro děti od 8 let, kdy se s ní užijí celé hodiny hraní. Součástí stavebnice je speciální vesmírný vzduchový zámek, které děti mohou propojit s dalšími vesmírnými stavebnicemi Lego (prodávají se samostatně) a vydat se na další dobrodružství. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 7,8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 981
Věk: Od 8 let
Načítám