LEGO Friends 42606 - Pojízdný stánek s pečivem

Darujte malým stavitelům od 6 let inspirativní stavebnici Lego Friends Pojízdný stánek s pečivem.
EAN: 5702017567303
Kód 1: 2242606
Kód 2: 42606LEG
205 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte malým stavitelům od 6 let inspirativní stavebnici Lego Friends Pojízdný stánek s pečivem. Děti, které mají rády hraní rolí, povypráví příběh o tom, jak Aliya navštíví stánek s pečivem se svou fenkou Airou. Součástí stavebnice jsou 2 minipanenky, pejsek, stánek, maskot pekárny a doplňky. Součástí stavebnice je celá řada doplňků, se kterými se děti pustí do vytváření vlastních příběhů. Pomohou Julesovi obsluhovat zákazníky u jeho malého stánku s pečivem. Mezi doplňky najdete croissant, 2 makronky, sušenky, nádobu na sušenky, kávovar, šálek kávy, horkou čokoládu, hrníček s čajem, minci a knihu pro Aliyu a kost pro Airu.

  • Stánek měří přes 6 cm na výšku, 8 cm na délku a 4 cm na šířku

  • Počet dílků: 125

Objevte další stavebnice ze světa Lego Friends pro děti, které milují vaření. Sady nabízí mnoho příležitostí k vyprávění příběhů inspirovaných reálným světem. Stavebnice je kompatibilní s aplikací Lego Builder, která přináší snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. V ní mohou děti přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat své stavebnice a sledovat svůj postup.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 125
Věk: Od 6 let
Načítám