LEGO Duplo 10413 - Každodenní aktivity: Koupání

Stavebnice Lego Duplo Moje první každodenní aktivity: Koupání dětem od 18 měsíců pomůže porozumět vlastním pocitům z koupání.
EAN: 5702017583235
Kód 1: 2210413
Kód 2: 10413LEG
209 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Duplo Moje první každodenní aktivity: Koupání dětem od 18 měsíců pomůže porozumět vlastním pocitům z koupání. Součástí této sady se zvířátky jsou dvě hračky slonů – dospělý slon a slůně – a vana, sprcha a záchod. Rodiče s malými dětmi se přidají k novým zvířecím kamarádům Lego Duplo při koupání a společně si užijí spoustu zábavy při umývání malého sloníka. Děti navíc prohloubí své porozumění hygienickým návykům. Součástí této hračky pro rozvoj emočních a sociálních schopností je figurka slůněte s veselým nebo smutným výrazem, která vašim ratolestem usnadní vyjádření pocitů týkajících se koupání. Sada navíc představuje skvělý způsob, jak s batolaty navázat konverzaci o používání nočníku.

  • Model po sestavení měří přes 14 cm na výšku, 28 cm na šířku a 8 cm do hloubky

  • Počet dílklů: 15

Se stavebnicemi Lego Duplo se i nejmenší učí hrou, rozvíjejí sebeuvědomění a učí se rozpoznávat a chápat své emoce.

Kostky a dílky Lego Duplo analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí. Tato stavebnice Lego Duplo pomáhá malým dětem rozvíjet sebevyjádření a jemné motorické schopnosti a zároveň je učí, že i koupání může být zábava.

Rozměry kusového balení: 20,5 x 19 x 9,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 15
Věk: Od 18 měsíců
Načítám