LEGO Duplo Town 10956 - Zábavní park

Vydejte se společně se svou ratolestí na výlet do zábavního parku z edice Lego Duplo Město a objevte vzrušující nabídku atrakcí, které zaujmou a zabaví bystré dětské ručičky i hlavičky.

 
EAN: 5702016911336
Kód 1: 2210956
Kód 2: 10956LEG
2 779 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Vydejte se společně se svou ratolestí na výlet do zábavního parku z edice Lego Duplo Město a objevte vzrušující nabídku atrakcí, které zaujmou a zabaví bystré dětské ručičky i hlavičky. Připojte se k 7 Duplo postavičkám, mezi kterými najdete 2 paní, 1 pána a 4 děti, a užijte si okouzlující edukativní zábavu na pouti! Tato všestranná hračka obsahuje skluzavky, kolotoč s mechanickým pohonem, velké ruské kolo se 3 barevnými kabinami, vláček a stánek s párky v rohlíku. Dále nechybí dílky zmrzliny, foťáku, balónků, dortíků, koštěte a medvídka. O dokonalou pouťovou atmosféru se pak postará speciální světelný dílek s barvami duhy. Užijte si zábavu s celou rodinou na pouti v zábavním parku Lego Duplo. Obsahuje 2 skluzavky, kolotoč, ruské kolo, vláček, 7 figurek a světelnou kostku. Mezi doplňky najdete párky v rohlíku, zmrzlinu, foťák, balónky, dortíky a medvídka. Atrakce inspirují k neomezenému hraní a přináší pořádnou porci edukativní zábavy.

Hračky Lego Duplo dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjádření a učení hrou. Díky stavebnicím Duplo mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní a stavění. Přestavujte sadu k obrazu svému a kombinujte ji s ostatními modely z řady Lego Duplo. Součástí návodu na stavění je také zábavný obrázkový příběh. Všechny stavebnice Lego Duplo vedou děti k nápaditému hraní a podporují jejich vývoj. 

  • Model měří přes 28 cm na výšku, 123 cm na šířku a 28 cm do hloubky. Navíc jej můžete neustále přestavovat nebo kombinovat s dalšími sadami a hračkami Lego Duplo.

  • Počet kostek: 95

Stavebnice Lego Duplo splňují nejvyšší oborové standardy kvality. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné normy týkající se dětské bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 38 x 12 x 58 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 95
Věk: Od 2 let
Načítám