LEGO Harry Potter 76418 - Adventní kalendář

Vyčarujte fanouškům Harryho Pottera kouzelný předvánoční čas s pomocí adventního kalendáře Lego Harry Potter pro rok 2023.
EAN: 5702017417080
Kód 1: 2276418
Kód 2: 76418LEG
775 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vyčarujte fanouškům Harryho Pottera kouzelný předvánoční čas s pomocí adventního kalendáře Lego Harry Potter pro rok 2023. V kalendáři najdete sestavitelná překvapení (s jednoduchým obrázkovým návodem na stavění) za každým okénkem. Jedná se o magický nápad na dárek pro děti od 7 let. Děti objeví 6 minifigurek Lego Harry Potter, které jsou novinkou pro září 2023, včetně vůbec první minifigurky Aberfortha Brumbála, a navíc 18 mini modelů zachycujících atmosféru Prasinek, jediné zcela kouzelnické vesnice. Nechybí modely inspirované hospodou U Tří košťat, hospodou U Prasečí hlavy, Zonkovým obchodem s žertovnými předměty a Medovým rájem, takže o zábavu před Vánoci nebude nouze.

  • Počet dílků: 227

Minifigurky a sestavitelné modely z tohoto adventního kalendáře je možné kombinovat s dalšími stavebnicemi Lego Harry Potter pro ještě více herních možností a ještě úžasnější výstavky. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Harry Potter přináší všem malým kouzelníkům, čarodějkám i mudlům oblíbené postavy, známá místa a množství čarovných dobrodružství na motivy filmové série.

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, díky čemuž je lze vždy snadno spojit a pevně drží. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 227
Věk: Od 7 let
Načítám