LEGO Star Wars 75371 - Chewbacca

Oslavte 40. výročí filmu Star Wars: Návrat Jediů a vzdejte hold tomuto legendárnímu Wookiemu s výstavní stavebnicí Lego Star Wars Chewbacca. 
EAN: 5702017462851
Kód 1: 2275371
Kód 2: 75371LEG
4 659 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Oslavte 40. výročí filmu Star Wars: Návrat Jediů a vzdejte hold tomuto legendárnímu Wookiemu s výstavní stavebnicí Lego Star Wars Chewbacca. Sílu a postavte tuto chlupatou postavičku společně s jeho bandalírem a kuší z kostek Lego. Působivá sestavitelná figurka měří přes 46 cm na výšku a součástí je podstavec na vystavení. Nechybí ani cedulka s informacemi o postavě a minifigurka Lego Chewbacca s vystřelovací kuší.

Stavěj a sbírej figurky! Tento model Chewbacca je součástí sběratelské série postaviček Lego Star Wars.

  • Impozantní postava Star Wars Chewbacca z Lego kostek je vysoká 46 cm

  • Počet dílů: 2319

Návod, který vás provede každým krokem stavby tohoto fascinujícího modelu, najdete v krabici nebo aplikaci Lego Builder. Poté svůj výtvor můžete hrdě vystavit. Začalo to jednoho dne kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii. Příběh nyní pokračuje u vás doma prostřednictvím sběratelských stavebnic Lego Star Wars pro dospělé. Prozkoumejte tuto řadu a objevte skvělé vánoční nebo narozeninové dárky pro fanoušky Star Wars.

Lego kostky a dílky splňují přísné průmyslové standardy, takže se snadno a bezpečně spojí a vytvoří silné modely. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly vysoké globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 58 x 10 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 2319
Načítám