LEGO Star Wars 75308 - R2-D2

Prožijte znovu klasické okamžiky ze ságy Star Wars a postavte si mimořádně propracovanou Lego figurku droida R2-D2
EAN: 5702016914191
Kód 1: 2275308
Kód 2: 75308LEG
4 525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Prožijte znovu klasické okamžiky ze ságy Star Wars a postavte si mimořádně propracovanou Lego figurku droida R2-D2. Úchvatný model, který je novinkou pro květen 2021, je nabitý autentickými detaily, včetně zatahovací prostřední nohy, otočné hlavy, otevíracích a vysouvacích předních poklopů, vysouvacího a otočného periskopu a světelného meče Luka Skywalkera ukrytého ve vnitřním prostoru hlavy. Mezi autentické funkce patří zatahovací prostřední noha, otočná hlava, otevírací a vysouvací přední poklopy a nastavitelný periskop, a k tomu navíc světelný meč ukrytý v prostoru hlavy.

Součástí tohoto super modelu je sestavitelný podstavec s informačním štítkem, Lego figurka droida R2-D2 a exkluzivní Lego kostka k 50. výročí založení společnosti Lucasfilm. Hotové dílo si tak můžete hrdě vystavit doma nebo na pracovišti. 

Tato sada je součástí prémiové kolekce Lego Star Wars stavebnic pro dospělé a poslouží jako skvělý dárek pro vás samotné, fanoušky ságy Star Wars a pokročilé Lego stavitele.

  • Sběratelský model droida R2-D2, který měří přes 31 cm na výšku, 20 cm na šířku a 15 cm do hloubky, se snadno stane středem pozornosti doma i na pracovišti.

  • Počet kostek: 2314

Uvažujete nad koupí této sady pro sběratele kultovních předmětů ze ságy Star Wars, který je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je srozumitelný návod, takže se každý může pustit do stavění náročného modelu s patřičným sebevědomím. Sběratelské stavebnice řady Lego Star Wars pro dospělé jsou určené náročným kutilům se zájmem o kreativní projekty, u nichž si všímavým, tvořivým a zábavným způsobem odpočinou od každodenní reality.

Lego dílky splňují ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou kompatibilní a vždy umožňují jednoduché a pevné spojování. Lego kostky a dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním normám.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 2314
Věk: Od 18 let
Načítám