LEGO Star Wars 75349 - Helma kapitána Rexe

Prokažte úctu klonovanému veliteli z 501. legie tímto sběratelským modelem pro dospělé Helma kapitána Rexe od Lego Star Wars. Ponořte se naplno do vytváření detailů helmy ze seriálu Star Wars: Klonové války.
EAN: 5702017421346
Kód 1: 2275349
Kód 2: 75349LEG
1 525 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Prokažte úctu klonovanému veliteli z 501. legie tímto sběratelským modelem pro dospělé Helma kapitána Rexe od Lego Star Wars. Ponořte se naplno do vytváření detailů helmy ze seriálu Star Wars: Klonové války. Přidejte sestavitelný podstavec se štítkem a úchvatný výstavní kousek do domácnosti nebo na pracoviště bude kompletní. 

  • Replika helmy kapitána Rexe je 21 cm vysoká, 12 cm široká a 13 cm hluboká

  • Počet dílků: 854

Srozumitelný návod na stavění, který vás tvůrčím dobrodružstvím spolehlivě provede, můžete nalézt jak v krabici, tak v aplikaci Lego Builder. Až budete připraveni na další stavitelskou výzvu, projděte si i další helmy z řady Lego Star Wars, které chystáme na březen 2023 a které můžete přidat do své sbírky. Začalo to jednoho dne kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii. Příběh nyní pokračuje u vás doma prostřednictvím stavebnic LegovStar Wars pro dospělé. Prozkoumejte tuto řadu a objevte vánoční nebo narozeninové dárky pro fanoušky Star Wars nebo zapálené stavitele Lego.

Lego kostky a dílky splňují přísné průmyslové standardy, takže se snadno a bezpečně spojí a vytvoří silné modely. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly vysoké globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 12 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 854
Věk: Od 18 let
Načítám