LEGO Friends 41760 - Zimní dobrodružství v iglú

Děti od 8 let si se zábavnou stavebnicí Lego Friends Zimní dobrodružství v iglú užijí nekonečná dobrodružství.
EAN: 5702017463513
Kód 1: 2241760
Kód 2: 41760LEG
1 075 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 8 let si se zábavnou stavebnicí Lego Friends Zimní dobrodružství v iglú užijí nekonečná dobrodružství. Nejprve postaví kempovací iglú a ledovou krajinu. Pak si mohou hrát na řadu příběhů s Paisley, její malou sestrou Ellou a kamarádkou Aliyou, které si užívají klidné chvíle v horách. Pilná Aliya a nesmělá Paisley si spolu odpočinou, zatímco sledují Ellu, jak si hraje se 2 tažnými psy. Iglú navíc lze otevřít, takže děti mohou prozkoumat jeho útulný interiér. Nechybí posezení, světýlka, ohniště a horké jezírko, které přinášejí spoustu dalších možností k vyprávění příběhů. Jste připraveni na dobrodružství ve sněhu? Paisley se vydala na dobrodružství v horách s kamarádkou Aliyou a její mladší sestrou Ellou. Dívky se se psím spřežením dostanou k iglú. Aliya se koupe v horkém jezírku a Paisley fotí krajinu. Kamarádky se pak ohřejí u ohně a vyspí se v iglú dorůžova. Součástí jsou doplňky kamera, sněžnice, miska sušenek, lávová lampa, 2 šálky horké čokolády a dříví.

  • Iglú je 10 cm vysoké, 14 cm široké a 13 cm hluboké

  • Počet dílků: 491

Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Přivítejte v městečku Heartlake novou generaci Ve světě LEGO Friends děti potkají nové kamarády, objeví zajímavá místa a budou si přehrávat dobrodružství inspirovaná reálným světem.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 491
Věk: Od 8 let
Načítám