LEGO Jurassic World 76958 - Útok dilophosaura

Malí stavitelé mohou díky stavebnici Útok dilophosaura od Lego Jurassic World znovu vytvořit slavnou scénu z filmu Jurský park a vytvářet vlastní příběhy.
EAN: 5702017421933
Kód 1: 2276958
Kód 2: 76958LEG
559 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Malí stavitelé mohou díky stavebnici Útok dilophosaura od Lego Jurassic World znovu vytvořit slavnou scénu z filmu Jurský park a vytvářet vlastní příběhy. Sada je skvělým dárkem pro děti od 6 let a nechybí v ní figurka dilophosaura a sestavitelné vozidlo Jeepu z Jurského parku se sedadlem řidiče pro minifigurku Dennise Nedryho, zablácená minifigurka a dekorace s dinosauří stopou. Součástí stavebnice je také spousta detailů inspirujících k nápaditému hraní – malý model džungle s cedulí „East Dock“, již Jeep může shodit jako ve filmu, a také plechovka Barbasol. Model Jeep® a Small Jungle: Jeep má sedadlo řidiče pro minifigurku a auto obsahuje stopy minifigurky a dinosaura. Model džungle se skládá z rostlin a nápisu „East Dock“, po kterém můžete jezdit.

  • Jeep vyrobený z LEGO® kostek je 6 cm vysoký, 15 cm dlouhý a 8 cm široký

  • Počet dílků: 211

Aplikace Lego Builder děti provede intuitivním stavitelským dobrodružstvím. Umožňuje jim přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Dinosauří zábava Stavebnice LEGO Jurassic World obsahují sestavitelné figurky dinosaurů, minifigurky, propracovaná vozidla a spoustu dalších prvků, s nimiž děti můžou přehrávat scény z filmů a seriálů, vymýšlet originální příběhy nebo stavěta vystavovat si sběratelské modely.

Fanoušci všech věkových kategorií mohou znovu vytvořit slavné filmové scény, hrát své vlastní příběhy nebo jednoduše stavět a vystavovat skvělé sběratelské předměty. 

Kostky Lego splňují nejvyšší standardy kvality v oboru, aby byla zajištěna jejich kompatibilita a snadné a bezpečné připojení. Lego prvky jsou testovány a analyzovány tak, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 14 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 211
Věk: Od 6 let
Načítám