LEGO ART 31210 - Moderní umění

Objevujte svou kreativitu s touto stavebnicí Lego Moderní umění. Vytvořte jedinečné moderní a abstraktní umělecké dílo kombinací barevných a různě tvarovaných prvků včetně obdélníků, trojúhelníků a koleček. Navrhněte si vlastní abstraktní umění.
EAN: 5702017415574
Kód 1: 2231210
Kód 2: 31210LEG
1 075 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Objevujte svou kreativitu s touto stavebnicí Lego Moderní umění. Vytvořte jedinečné moderní a abstraktní umělecké dílo kombinací barevných a různě tvarovaných prvků včetně obdélníků, trojúhelníků a koleček.

Navrhněte si vlastní abstraktní umění. Neexistuje špatný způsob tvoření: Stačí experimentovat a bavit se nekonečnými možnostmi. Nemůžete udělat chybu! Přiložený návod na stavění tu není od toho, aby vám říkal, co dělat, ale spíše jako inspirace a návrhy pro vaši uměleckou cestu. Stavebnice Lego Art umožňují dospělým stavitelům vytvořit si vlastní prvotřídní nástěnný obraz, zatímco si užívají poutavý a obohacující stavitelský zážitek. Stavebnice jsou vhodné pro všechny fanoušky hudby, umění nebo filmů. Až budete mít hotovo, vystavte si své dílo na zeď pomocí poutka.

  • Tento model Lego Art měří přes 32 cm na výšku a 20 cm na šířku

  • Počet dílků: 805

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a vždy fungovaly. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 805
Věk: Od 18 let
Načítám